Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Jolly LLB 2

Jolly LLB 2    

false 137 min ComedieCrimă

false
IMDB: false/10 false voturi

, , , ,

India

3947

Report error

Jolly LLB 2 (2017), film online HD subtitrat în Română.

Jagdishwar Mishra a.k.a Jolly (Akshay Kumar) este un avocat din Lucknow care lucrează ca asistent al unuia dintre cei mai faimoşi avocaţi din oraş, Rizvi Sahab. Pentru face rost de bani pentru propria lui firmă, Jolly minte o femeie însărcinată, Hina (Sayani Gupta), şi o convinge pe aceasta să-i dea bani pentru ca Rizvi să se ocupe de un proces de-al său. Jolly foloseşte banii pentru a plăti ultima rată şi îşi deschide firma cu o ceremonie fastuoasă.

Când Hina descoperă că a fost minţită de Jolly, ea se sinucide. Toată lumea îl învinovăţeşte pe Jolly pentru moartea acesteia, ba chiar şi propriul lui tată, care a lucrat vreme de 30 de ani pentru Rizvi. Plin de remuşcări, Jolly şi soţia lui, Pushpa (Huma Qureshi), alături de colegul avocat Birbal (Rajiv Gupta), hotărăsc să preia totuşi cazul femeii şi să continue procesul. El descoperă curând faptul că soţul lui Hina, Iqbal Qasim (Manav Kaul), a fost ucis într-o confruntare falsă de inspectorul Suryaveer Singh (Kumud Mishra) în chiar ziua nunţii lor pentru a primi o promovare.

Singh de asemenea a împuşcat un coleg poliţist pentru a motiva acţiunile sale şi să dovedească faptul că acea confruntare chiar a avut loc. Bhadouriya a murit ulterior din cauza sângerării excesive, iar inspectorul Suryaveer Singh îl angajează pe cel mai bun avocat din oraş, Pramod Mathur (Annu Kapoor), care-i este şi bun prieten, pentru a-l apăra în proces. În ziua primei înfăţişări, Jolly cere curţii o nouă anchetă imparţială asupra confruntării. Jolly reuşeşte apoi să obţină nişte documente cu ajutorul unei fete pe nume Guru Ji (Sanjay Mishra).

Urmăreşte online filmul Jolly LLB 2 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jolly LLB 2
Jolly LLB 2
Jolly LLB 2
Jolly LLB 2
No links available
No downloads available

Filme similare