Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Jeff, Who Lives at Home

6,5 83 min ComedieDrama

6,5
IMDB: 6,5/10 54.908 voturi

,

, ,

U.S.A

299

Report error

Jeff (Jason Segel) este un drogat în vârstă de 30 de ani care locuieşte subsolul mamei sale în Baton Rouge, Louisiana, şi nu are un loc de muncă. El găseşte inspiraţie în fimul Signs care îi reîntăreşte credinţa în perspectiva sa de viitor. Într-o zi, el răspunde la telefon, însă apelantul caută un anume „Kevin”, ceea ce înseamnă că a greşit numărul, însă Jeff se gândeşte la semnificaţia acestui moment şi crede că este un semn. Ulterior, mama lui îl obligă să iasă în oraş pentru a cumpăra ceva să repare uşa.

În autobuz, el vede un băiat îmbrăcat cu un tricou sport pe spatele căruia scrie numele Kevin. El îl urmăreşte pe Kevin până la un teren de baschet unde se joacă un pic şi cei doi se împrietenesc. Mai târziu, Jeff se întâlneşte cu fratele lui mai mare, Pat (Ed Helms), un afacerist de succes ce are probleme în căsnicie. Soţia lui Pat, Linda (Judy Greer) este văzută la o benzinărie de vis a vis în compania unui alt bărbat.

Jeff şi Pat îşi petrec câteva ore urmărindu-i pe cei doi şi pe parcursul urmăririi maşina lui are parte de o mulţime de neplăceri. Jeff vede un camion pe care scrie „Kevin Kandy” şi se grăbeşte să îl prindă, ajungând apoi la acelaşi hotel unde a găsit-o Pat pe Linda cu un alt bărbat. Ulterior, Jeff îi povesteşte lui Pat despre strădaniile sale de a-şi găsi un rol în viaţă în timp ce Pat recunoaşte că şi-ar dori să o ia de la început cu Linda şi totul să revină la normal.

No links available
No downloads available

Filme similare