Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Invisible Sister

Sora Invizibila    

6,6 87 min AcțiuneComedie

6,6
IMDB: 6,6/10 584 voturi

, ,

USA

271

Report error

Invisible Sister – Sora invizibilă (2015), film online HD, subtitrat în Română

Cleo (Rowan Blanchard) este o adolescentă ce trăieşte mereu în umbra surorii sale mai populare, Molly (Pari Berelc). Sora ei este cea mai populară fată din şcoală şi recunoscută de toată lumea, însă Cleo abia dacă este observată de cineva. Cleo este o studentă excelentă, dar e introvertită şi cumva sarcastică şi cinică. Pentru a o face pe Cleo să aibă parte de-o nouă provocare, profesorul ei de ştiinţă, Mr. Perkins (Alex Desert), îi respinge acesteia propunerea iniţială pentru un proiect şi îi dă unul mult mai dificil.

Ea primeşte sarcina de-a determina compoziţia unei soluţii misterioase şi apoi să o transforme în cristale transparente. Profesorul îi spune că proiectul îi va aduce jumătate din nota finală pentru a o face să îşi dea silinţa mai mult. În acea noapte, părinţii lor pleacă de acasă, iar sora lui Cleo dă o petrecere. Pe când Cleo lucrează la proiect, o muscă zboară pe acolo şi varsă accidental o chimicală necunoscută în soluţia ei.

Substanţa respectivă produce un abur prin care musca trece şi o face invizibilă. Mai târziu, musca invizibilă este atrasă de lumini şi ajunge să pice într-un pahar din care Molly e pe cale să bea şi aceasta bea atât lichidul cât şi musca, făcând-o să fie invizibilă în ziua următoare. Molly se trezeşte a doua zi şi este îngrozită să decopere că nu mai este văzută de nimeni. Drept consecinţă a invizibilităţii surorii sale, Cloe trebuie să pretindă că este Molly pentru o zi, timp în care să găsească şi o soluţie prin care să o facă din nou vizibilă.

Urmăreşte online filmul Invisible Sister – Sora invizibilă (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare