Filme Online HD si Seriale Subtitrate

How to be Single

Cum sa fii singur si fericit    

6,1 110 min ComedieRomantic

6,1
IMDB: 6,1/10 20,018 voturi

, ,

SUA

315

Report error

How to Be Single 2016 (Cum să fii singur şi fericit), film online HD, subtitrat în Română

Alice (Dakota Johnson) îşi părăseşte temporar iubitul din facultate, Josh (Nicholas Braun) şi se mută la New York pentru a-şi construi o carieră. Ea se mută cu sora sa, Meg (Leslie Mann), care refuză să aibă un copil sau orice fel de relaţie. Alice se împrieteneşte cu sălbatica ei colegă de serviciu, Robin (Rebel Wilson), care se bucură de viaţă petrecând şi având diverse aventuri amoroase de-o noapte, dar şi cu barmanul local Tom (Andres Holm), care se bucură de viaţa de burlac şi agaţă femei în fiecare seară, inclusiv pe Alice.

Tom o cunoaşte pe Lucy (Alison Bie) la barul său atunci când aceasta îi foloseşte internetul pe gratis. Ea îi explică faptul că îşi caută alesul prin intermediul mai multor site-uri de matrimoniale. Alice se întâlneşte cu Josh pentru a-i spune că a terminat cu pauza şi că e pregatită să reia relaţia cu el, însă acesta îi explică faptul că a trecut peste şi acum are o altă iubită, ceea ce o devastează pe Alice.

Între timp, Meg se răzgândeşte şi hotărăşte să facă un copil prin inseminare. Ea începe să iasă în oraş cu un băiat mai tânăr pe nume Ken (Jake Lacy) la scurtă vreme după ce află că fertilizarea in vitro a fost una de succes, însă nu-i spune lui Ken despre sarcină. Înapoi la bar, Lucy are o serie de întâlniri nereuşite, iar Tom vede acest lucru şi realizează că îi cam place de ea. Pe măsură ce sora ei încearcă să-şi făurească o relaţie, Alice încă deplânge despărţirea de Josh.

Urmăreşte online filmul How to Be Single 2016 (Cum să fii singur şi fericit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare