Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Hate Story 3

4,5 126 min DramaThriller

4,5
IMDB: 4,5/10 1.864 voturi

, ,

India

337

Report error

Hate Story 3 (2015), film online HD subtitrat în Română

Povestea este centrată în jurul lui Aditya (Sharman Joshi) şi Siya Singh (Zarine Khan), care au ajuns să controleze afacerea familiei după tragica întâmplare cu fratele mai mare al lui Aditya, Vikram. Brusc, un om de afaceri necunoscut până atunci, Saurav Singhania (Karan Singh Grover), îşi face intrarea în vieţile lor. Saurav, care prezintă interes faţă de compania lui Aditya, le face celor doi o ofertă incredibilă. Ceea ce urmează este strădania lui Aditya şi Siya de-a înţelege adevăratele intenţii ale lui Saurav.

Aditya şi Siya se înţeleg de minune. De fapt, ei sunt atât de fericiţi împreună încât par că s-ar afla într-o lună de miere permanentă. Cei doi deschid un spital în memoria lui Vikram care a decedat în urmă cu ceva timp într-un accident aviatic. Mai mult decât atât, chiar dacă este căsătorită cu Aditya, Siya era cât pe ce să se mărite cu Vikram, iar după moartea acestuia a ajuns să se mărite cu fratele său.

În prezent, Saurav cauzează multe probleme între cei doi deoarece el îşi doreşte foarte mult să se culce cu Siya, însă Aditya nici nu vrea să audă despre aşa ceva. Secretara lui Aditya, Kaya (Daisy Shah), care se ocupă de unele dintre afacerile lui, se descurcă bine până ce compania ajunge să fie acuzată că ar fi „otrăvit” nişte băuturi răcoritoare. Aditya nu are încotro decât s-o concedieze pe Kaya şi aceasta se îndreaptă către Saurav, de care este atrasă, pentru a se răzbuna pe fostul ei angajator.

Urmăreşte online filmul Hate Story 3 (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare