Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Hard Candy – Capcană fatală

7,1 104 min CrimăDramaThriller

7,1
IMDB: 7,1/10 127.304 voturi

, ,

USA

353

Report error

Filmul începe cu o flirtare pe un chat online între două persoane ce şi-au ales poreclele Thonggrrrl14 şi Lensman319. Lensman319 este un fotograf care recunoaşte faptul că are fantezii cu privire la Thonggrrrl14. Aceasta, la rândul ei, îi propune să se întălnească la o cafenea pentru a se „cupla”. Acolo, Thonggrrrl14 (Hayley Stark) îl cunoaşte pe Lensman319 (Jeff Kohlver). Deşi face câteva referiri la vârsta ei (14 ani), Hayley reuşeşte să-l convingă pe Jeff s-o ia acasă la el.

După ce îi arată împrejurimile, Hayley face un cocktail şi îi cere să facă fotografii. Înainte de-a face asta, pe Jeff îl ia cu ameţeli, vederea i se înceţoşează şi cade la podea inconştient. Când se trezeşte, el realizează că a fost legat de un scaun. Hayley îi spune că a făcut acest lucru deoarece îl urmăreşte de ceva vreme şi ştie faptul că este un pedofil, un violator de copii şi un criminal. Jeff neagă acuzaţiile fetei şi susţine că intenţiile sale erau nevinovate.

Hayley nu-l crede şi caută prin casa lui dovezi care să releve faptul că ea are dreptate. Ea găseşte arma lui Jeff şi un seif în interiorul căruia se află poze „bolnave” şi o poză cu Donna Mauer, o fată din zonă care a fost răpită şi încă nu a fost găsită. Jeff neagă că ar avea vreo implicare în acest caz, dar degeaba. Hayley continuă să-l treacă printr-o grămadă de torturi şi, neavând scăpare, el încearcă mai multe metode de-a o convinge să renunţe la ideea de a-l mutila sau chiar ucide.

No links available
No downloads available

Filme similare