Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Frequencies – OXV: The Manual

6,8 105 min MisterRomanticSCI-FI

6,8
IMDB: 6,8/10 8.929 voturi

, ,

USA

270

Report error

Povestea filmului se dezvoltă într-o lume unde fiecare persoană emite o anumită frecvenţă care determină norocul de care va avea parte în viaţă, noroc ce va determina la rândul său succesul persoanei respective în viitor. Frecvenţele mai ridicate înseamnă un noroc mai mare, însă şi sentimente mai puţine. În această lume în care relaţiile, conexiunile şi valoarea vieţii sunt determinate de frecvenţe predestinate, Isaac Newton Midgeley, cunoscut sub supranumele de Zak, este un bărbat cu frecvenţe scăzute care vrae să-şi schimbe soarta şi începe o relaţie cu savanta Marie-Curie Fortune, o femeie cu frecvenţe înalte.

În ciuda faptului că atât profesorii cât şi părinţii le spun celor doi că sunt total opuşi unul faţă de altul şi nu se vor atrage niciodată reciproc, Zak încearcă datorită tinereţii sale să o curteze pe Marie, fără a avea, însă, vreun succes notabil. Marie, fiind de-o frecvenţă mai înaltă, nu este capabilă să simtă emoţiile pe care le simte Zak; cu toate acestea, scopul ei este acela de-a putea să simtă dragostea.

Prietenul lui Zak, Theo, încearcă să-l ajute pe acesta să-şi crească frecvenţa – un lucru despre care se crede că este imposibil de realizat. În timpul anilor adolescenţei, Zak foloseşte magneţi şi alte metode, însă toate acestea dau greş. Când ajunge un tânăr adult şi se duce la ziua de naştere a lui Marie, el susţine că a reuşit să-şi crească frecvenţa şi în cele din urmă reuşeşte să „fure” un sărut de la Marie. Zak şi Theo fac o descoperire care este capabilă să crească temporar frecvenţa şi încearcă să creeze un dispozitiv care să-i ajute să facă asta.

No links available
No downloads available

Filme similare