Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Freeheld

2,713    

6,4 103 min BiografieDramaRomantic

6,4
IMDB: 6,4/10 voturi

, ,

Canasa

255

Report error

Freeheld (2015), film online HD subtitrat în Română

Freeheld se bazează pe un documentar câştigător de Oscar. Filmul cu acelaşi titlu din anul 2007 spune povestea adevărată a lui Laurel Hester, o veterană a Departamentului de Poliţie din New Jersey care este bolnavă în faza terminală. Aceasta este o lesbiană care s-a luptat cu întregul sistem pentru că pensia ei să o primească partenera sa Stacie Andree. Ea însă întâmpină o opoziţie puternică din partea oficialităţilor care refuză să le ofere ce este al lor de drept.

Înainte ca aceste probleme să se ivească, Laurel (Julianne Moore) îşi ţine ascunse afinităţile la serviciu, iar relaţia cu mult mai tânăra Stacie (Ellen Page) este una frumoasă, dar ascunsă de ochii lumii. Laurel pleacă din Ocean County pentru a-şi găsi o parteneră. Ea şi Stacie încep o relaţie, însă aceasta din urmă nu ştie ce meserie are Laurel. Pe de altă parte, partenerul de lungă durată al lui Laurel, Dane (Michael Shannon), are o pasiune secretă faţă de ea de ceva vreme şi este foarte afectat atunci când află că partenera lui i-a ascuns orientarea sexuală atâta timp.

Cu toate acestea, el se implică activ în tentativa lui Laurel şi încearcă să îşi convingă colegii să o susţină la rândul lor. De îndată ce cele două femei îşi oficializează relaţia, ele îşi cumpără o casă ce va deveni ulterior obiectul unor dispute cu oficialii încăpăţânaţi din Ocean County. Ele abia dacă au timp să se bucure de relaţia lor atunci când lumea le este devastată de vestea că Laurel este bolnavă grav şi nu mai are mult timp de trăit.

Urmăreşte online filmul Freeheld 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare