Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Eye in the Sky

7 1h 42min DramaRazboiThriller

7,3
IMDB: 7,3/10 45.792 voturi

, ,

UK | Africa de sud

383

Report error

Colonelul Katherine Powell (Helen Mirren) se trezeşte devreme într-o dimineaţă şi aude că un coleg a fost ucis de grupul terorist Al-Shabaab. De la sediul Northwood ea începe apoi să conducă o misiune de a captura liderii extremişti ai grupului care urmează să se întâlnească în Nairobi, Kenya. O echipă multinaţională numeroasă lucrează împreună în această misiune şi sunt conectaţi prin intemerdiul imaginilor video. Imaginile aeriene sunt surprinse cu ajutorul unei drone Reaper controlată de Steve Watts (Aaron Paul).

Agenţii kenyeni sub acoperire, printre care se numără şi Jama Farah (Barkhad Abdi), se folosesc de alte tertipuri tehnologice pentru a obţine informaţii. Trupele terestre kenyenesunt poziţionate în apropiere pentru a putea să înfăptuiască eventualele arestări. Identificarea chipurilor pentru a fi siguri că atacă şi arestează oamenii corecţi se efectuează la Pearl Harbor, Hawaii. Farah descoperă că teroriştii au la ei materiale explozive şi plănuiesc să efectueze două atacuri sinucigaşe asupra unei potenţiale ţinte civilă.

Powell hotărăşte că atacul iminent pe care-l planifică aceştia va schimba obiectivul misiunii din „capturarea” teroriştilor în „uciderea” lor. Ea îl informează pe pilotul dronei să se pregătească pentru un atac cu rachetă asupra clădirii şi cere opinia consilierului ei legal dacă ar avea jurisdicţia unei astfel de măsuri. Spre frustrarea ei, consilierul o sfătuieşte să ceară aprobare de la superiorii ei. Locotenentul General Frank Benson (Alan Rickman) superviează misiunea de la Londra împreună cu membrii guvernului britanic şi din cauza legilor şi părerilor politice contradictorii ei nu reuşesc să ajungă la un consens, astfel că decizia finală o va lua secretarul pe probleme externe (Iain Glen).

No links available
No downloads available

Filme similare