Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Everybody Wants Some

Toata lumea vrea distractie    

7,5 1h 57min ComedieDragoste

7,5
IMDB: 7,5/10 23.878 voturi

, ,

SUA

1539

Report error

Everybody Wants Some 2016, film online HD, subtitrat în Română.

În toamna anului 1980, Texas, bobocul de liceu Jake (Blake Jenner) se mută în casa pe care o va împărţi cu câţiva membri din echipa de baseball a fictivului liceu Texas Cherokees şi face cunoştinţă cu câţiva colegi de echipă, inclusiv colegul său de cameră Billy (Will Brittain), care a fost poreclit „Beuter” din cauza accentului său. El se alătură lui Finnegan (Glen Powell), Roper (Ryan Guzman), Dale (Quinton Johnson) şi Plummer (Temple Baker) într-o croazieră a campusului cu maşina, căutând să întâlnească fete studente.

Oprindu-se pentru a vorbi cu două fete care tocmai se mută în apartamentul lor, Roper şi Finnegan pornesc o coversaţie cu ele, însă una dintre ele, Beverly (Zoey Deutch), spune că îl place pe Jake („tipul tăcut de pe bancheta din spate”). La o întrunire a echipei, antrenorul prezintă noii jucători, care-i includ pe Jake, Plummer, Beuter, Brumley (Tanner Kalina) – toţi boboci – şi doi studenţi transferaţi, Jay (Juston Street), recrutat pentru performanţele sale, şi Willoughby (Wyatt Russell), un drogat-filosof bărbos.

Antrenorul le stabileşte două reguli clare: fără alcool şi fără femei în campus! Chiar şi aşa, echipa le încalcă imediat pe ambele, dând o petrecere în care se fac praf şi invită femei în dormitor. Mai târziu, echipa pleacă împreună să consume alcool şi să agaţe „puicuţe” împreună. În ziua următoare, în timp ce se plimbă cu câţiva dintre colegii lui, Jake se întâmplă să dea peste Justin (Michael Monsour), un fost coleg de echipă de la liceul care a adoptat subcultura punk, iar acesta îi invită la un concert punk.

Urmăreşte online filmul Everybody Wants Some 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare