Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Electric Slide

Electric Slide    

4,8 95 min AcțiuneBiografieCrimă

4,8
IMDB: 4,8/10 424 voturi

, ,

SUA

310

Report error

Electric Slide 2014, film online HD, subtitrat în Română

Eddie Dodson (Jim Sturgess) împrumută bani de la bancă pentru a finanţa un magazin de mobilă luxos care serveşte şi drept club de noapte. Atunci când nu mai este capabil să plătească datoria pe care a făcut-o, el se duce la un cămătar pe nume Roy Fortune (Christopher Lambert) ca să-i dea bani. Când iubita lui ce provine dintr-o clasă superioară, Charlotte (Chloe Sevigny), îl părăseşte, Dodson fură un vas de la prietena lui Tina şi o amanetează pentru a cumpăra un pistol.

Pe când se afla în clubul de noapte, el se întâlneşte cu Pauline (Isabel Lucas) şi, după ce aceasta insistă să o ducă şi pe ea cu maşina, încep să se apropie unul de altul datorită pasiunii comune pentru muzica punk. Dodson îi mărturiseşte faptul că plănuieşte să jefuiască o bancă pentru a putea să scape de cămătarul de la care a împrumutat bani. În dimineaţa următoare, Dodson îşi urmează planul. Aspectul său stilat şi comportamentul său plăcut o cuceresc pe casiera băncii şi aceasta nu sună alarma decât după ce pleacă el.

Responsabilii de la poliţie cu elucidarea cazului, detectivii Holiday şi Mercury, au foarte puţine indicii pentru a începe ancheta, singurul fiind simţul dezvoltat al modei. Cu toate că este frustrat de prada modestă pe care a avut-o, Dodson foloseşte banii pentru a începe să plătească treptat datoria către Fortune. Impresionată că Dodson a reuşit să jefuiască banca, Pauline devine şoferul lui de fugă pentru viitoarele jafuri. Ea îi spune lui Dodson că nu fură neapărat de la oameni dacă le oferă în schimb un serviciu. Dodson ţinteşte numai casieriţe pe care le complimentează şi le cere banii.

Urmăreşte online filmul Electric Slide 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare