Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Eddie The Eagle

Eddie Vulturul    

8 106 min BiografieComedieDrama

8
IMDB: 8/10 12.292 voturi

, ,

UK | SUA | Germania

301

Report error

Eddie the Eagle 2016 (Eddie Vulturul), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1973, Eddie Edwards (Taron Egerton), în vârstă de doar zece ani, visează la gloria Olimpică şi se antrenează în diverse discipline Olimpice, dar eşuează lamentabil la toate. Mama lui îl susţine necondiţionat, în timp ce tatăl său îl descurajează. Ca adolescent, el renunţă la visul de-a participa la Jocurile de Vară pentru a schia la Jocurile de Iarnă. Cu toate că are succes la acest sport, el este respins de oficialii forului Olimpic britanic pentru că este neîndemânatic.

Realizând faptul că ar putea să ajungă în echipa de sărituri cu schiurile (un sport la care Regatul Unit nu a mai avut reprezentant de şase decade), el se duce la un centru de antrenament din Garmisch-Partenkirchen, Germania. Cu toate că este luat în derâdere de cei mai experimentaţi, mai ales cei din echipa norvegiană, el se împrieteneşte cu o barmaniţă pe nume Petra (Iris Berben), iar aceasta îl ia pe Eddie cu ea şi îl susţine pe tot parcursul aventurii sale.

El se antrenează singur şi după ce reuşeşte săritura de 15 metri din prima încercare, Eddie se răneşte la săritura de 40 de metri. Îngrijitorul pârtiei Bronson Peary (Hugh Jackman) îl loveşte şi el la moral spunându-i că ar fi mai bine să renunţe, dar Eddie nici nu se gândeşte să facă aşa ceva şi, mai mult decât atât, reuşeşte chiar să-l convingă pe Peary să îl ajute să se antreneze. Peary are la rândul său un trecut de mare campion în acest domeniu, dar s-a lăsat de sportul acesta pe când avea 20 şi ceva de ani după un conflict cu mentorul său, faimosul Warren Sharp (Christopher Walken).

No links available
No downloads available

Filme similare