Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Dirty Grandpa

Bunicul dezlănțuit    

6 102 min Comedie

6
IMDB: 6/10 5.755 voturi

, , , , ,

SUA

423

Report error

In mai putin de o saptamana, Jason Kelly urmeaza sa se casatoreasca cu fiica posesiva a sefului sau. Prin aceasta casatorie Jason spera ca va deveni partener. Jason este pacalit de bunicul sau sa il duca in Florida. Bunicul sau, un fost general in armata, are o minte perversa. Jason decide sa nu ii spuna nimic bunicului sau cu privire la nunta sa si il roaga sa nu stea prea mult in Florida, sa isi rezolve cat mai repede treburile. Bunicul sau este de acord insa, la scurt timp, cei doi intra in tot felul de situatii ciudate care pun in pericol nunta lui Jason. Pot cei doi barbati atat de diferiti sa ajunga sa se inteleaga, sa nu se mai tachineze? Va reusi Jason sa se intoarca la timp pentru propria sa nunta?

Ce poți face cu un Robert de Niro bătrân? Îl pui să joace roluri de pensionari sau de bunici văduvi.
Dacă în The Intern ți-a părut un personaj cumințel, aici îl vei găsi dezlănțuit de-a binelea.

“I want to fuck, fuck, fuck, fuck, fuck!”
– Dick Kelly

Bunicul dezlănțuit îi are ca protagoniști pe Dick Kelly și nepotul său, Jason Kelly, care se întâlnesc după mulți ani în care nu și-au mai vorbit. Moartea bunicii lui Jason le va schimba viața. După 40 de ani de căsnicie în care a fost un soț model, Dick este pregătit să ia viața de la capăt. Vizate sunt fetele tinere.

Jason, un tânăr avocat, este la o săptămână distanță de a se căsători cu fiica șefului său. După ce bunicul său îl convinge să îl ducă la casa de vacanță din Daytona Beach lucrurile o iau razna. Întâlnesc pe drum o gașcă nebună care le spune că merge să petreacă prin Daytona Beach. Bunicul își convinge cu greu nepotul să meargă și ei. Ceea ce a urmat a fost o combinație de distractiv cu penibil. Nu au lipsit pățaniile și lecțiile de viață de la bunic la nepot.

Meredith Goldstein (Julianne Hough), logodnica lui Jason, își dedică o mare parte din timp pregătirilor de nuntă. Este acea combinație de femeie foarte hotărâtă, care știe ce vrea, însă care nu poate alege fix între două lucruri similare. Mi-a lăsat impresia că nu ai vrea să o superi. Niciodată.

No links available
No downloads available

Filme similare