Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Demolition

Demolatorul    

7 1h 41min Drama

7
IMDB: 7/10 44.763 voturi

, ,

SUA

318

Report error

Atunci când îl întâlnim pentru prima oară pe Davis (Jake Gyllenhaal), un bancher de succes, soţia lui tocmai a trecut pe lumea cealaltă şi el nu se poate gândi la altceva decât la o pungă de bomboane M&M care a rămas blocată în aparatul de la spital. Psihologii ar descrie această reacţie drept „detaşare emoţională”, iar Davis îşi va petrece o bună bucată de vreme detaşându-se de toate emoţiile sale printr-un comportament foarte ciudat.

El începe să scrie mai multe scrisori de reclamaţie la firma care a produs automatul de la spital şi urmează un pic prea literalmente sfatul socrului său (Chris Cooper) care-i spune că ar trebui să-şi ia viaţă pe bucăţi şi s-o reconstruiască fără soţia lui. Davis ia o cutie de unelte şi începe să demoleze toate lucrurile care îl enervează: un frigider cu probleme, o uşă de baie care nu se închide bine sau un calculator de la birou care se blochează într-una.

Toate aceste acţiuni sunt completate de înclinarea lui spre a fi brutal de sincer cu oamenii care-l înconjoară şi recunoaşte faţă de un străin de la metrou faptul că, în realitate, el nu şi-a iubit soţia niciodată. Davis recurge la aceste acţiuni extreme pentru a evita suferinţa şi clipele negre din existenţa lui. Ulterior, mai întâi prin intermediul scrisorilor şi apoi în persoană, el discută cu o femeie care-i împărtăşeşte singurătatea, Karen (Naomi Watts). Aceasta lucrează la departamentul de relaţii cu clienţii dintr-o companie unde Davis avea deseori treabă, iar între ei se dezvoltă o relaţie alimentată de singurătatea şi ciudăţenia reciprocă.

No links available
No downloads available

Filme similare