Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Deathgasm

Deathgasm    

6 86 min ComedieHorror

6,3
IMDB: 6,3/10 6.883 voturi

, ,

Noua Zeelanda

500

Report error

Deathgasm 2015, film online HD subtitrat în Română

La mult timp după moartea tatălui lui Brodie, mama acestuia este internată într-un spital de boli mintale. Adolescentul este obligat să se mute cu unchiul său. Brodie este un fan heavy metal, iar acest lucru crează tensiuni între el şi familia creştină a unchiului său Albert. La şcoală, el este hărţuit de verişorul său David şi de prietenii acestuia, dar îşi face totuşi prieteni printre cei proscrişi ca şi el, Dion şi Giles. Curând, însă, Brodie se împrieteneşte cu un alt fan rock pe nume Zakk.

Zakk, Brodie, Dion şi Giles pun apoi bazele unei trupe Metal pe care o denumesc „Deathgasm”. Spre surprinderea lui Brodie, frumoasa Medina pare să fie interesată de el şi îl invită la o îngheţată. Cu toate acestea, el este mult prea timid şi ratează şansa de-a o săruta la sfârşitul întâlnirii lor. Mai târziu, Zakk îi spune lui Brodie despre un muzician metalist pe nume Rikki Daggers despre care se spune că locuieşte în apropiere de ei.

El îl convinge pe Brodie să-l însoţească pentru a intra prin efracţie în casa abandonată unde se presupune că se ascunde Daggers. De fapt, el îl găsesc pe acesta dormind în casă şi încearcă să-i fure o înregistrare. Daggers se trezeşte şi îi atacă pe cei doi, dar, auzind zgomote din altă parte a casei, le dă înregistrarea şi le spune să fugă. Imediat, un bărbat îşi face apariţia şi îl omoară. Se pare că el era parte a unui cult ce se află în căutarea unor compoziţii muzicale despre care se crede că deţin puteri oculte. Când trupa lui Brodie găseşte foile şi începe să cânte, lucrurile stranii nu întârzie să apară.

Urmărește online filmul Deathgasm 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare