Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Carnage Park

5 1h 30min AcțiuneCrimăHorror

5
IMDB: 5/10 1.489 voturi

, ,

SUA

343

Report error

Pe bancheta din spate a unui Chevrolet care circulă prin deşert, un bărbat urlă de durere şi sângerează foarte grav în timp ce şoferul îi cere să reziste în continuare. Şoferul panicat este Scorpion Joe (James Landry Hebert), în timp ce bărbatul împuşcat de pe bancheta din spate este prietenul şi colegul lui de fărădelegi, Lenny (Michael Villar). Se pare că aceştia au în portbagaj o ostatică traumatizată pe nume Vivian (Ashley Bell).

Scorpion Joe şi Lenny au pus în practică un jaf asupra unei mici bănci dintr-un micuţ oraş din apropiere, iar Vivian s-a întâmplat să se afle în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, ea dorind să obţină un împrumut de la bancă, dar a ajuns să fie luată ostatică de către jefuitorii care vor să se asigure că vor scăpa cu bine din această situaţie. Ceea ce nu ştie Joe este faptul că a ajuns cu maşina pe terenul deţinut de către un criminal în serie dereglat mintal.

Şeriful local se duce la proprietarul terenului, Wyatt, pentru a-l întreba despre dispariţia recentă câtorva oameni. Wyatt, care-şi patrulează proprietatea ca şi cum ar locui în Zona 51, nu-i va permite şerifului să intre şi să se uite prin jur. Ulterior, curajoasa Vivian ajunge singură într-un peisaj dezolant şi vast, încercând să-şi dea seama în ce a fost atrasă. Indiferent unde se uită sau unde ar încerca să se ascundă, Wyatt pare că se află peste tot şi o aşteaptă răbdător pentru a o ucide.

No links available
No downloads available

Filme similare