Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Brooklyn

8 111 min DramaRomantic

8
IMDB: 8/10 7.721 voturi

, ,

Irlanda

343

Report error

În anul 1952, Eilis Lacey (Saoirse Ronan) este o tânără femeie ce provine din Enniscorthy, un mic oraş Irlandez. Ea lucrează în weekend-uri la un magazin condus de către o femeie tare aspră pe nume Kelly. Sora mai mare a lui Eilis, Rose, a aranjat pentru ea să plece în Statele Unite ale Americii pentru a avea parte de un viitor mai bun decât cel din acest orăşel. Eilis acceptă şi pleacă spre America, însa are parte de-o călătorie îngrozitoare deoarece suferă de rău de mare şi colegii de compartiment o încuie în toaletă.

Femeia din cabina de sub cea a ei, o turistă experimentată, se dovedeşte a fi salvatoarea lui Eilis. Ea o sfătuieşte pe tânăra şi o ajută să intre în ţară şi să înceapă o nouă viaţă în Brooklyn, oraşul american în care se află cei mai mulţi imigranţi irlandezi. Eilis se cazează la un internat irlandez unde cinează în fiecare noapte alături de proprietara tradiţionalistă şi alţi câţiva rezidenţi.

Ea îşi găseşte şi un loc de muncă decent, dar firea ei timidă şi depresivă o împiedică să interacţioneze aşa cum ar trebui cu clienţii care-i trec pragul. Scrisorile sale către Rose, în Irlanda, sunt pline de nostalgie şi dor de casă. În cele din urmă, Eilis se întâlneşte la un bal cu un băiat de origine italiană pe nume Tony care o cucereşte imediat şi încep o relaţie, ceea ce o face să se acomodeze mai bine. Numai că fericirea ei este de scurtă durată deoarece primeşte o veste cumplită care o obligă să se întoarcă în Irlanda, iar relaţia cu Tony este în pericol.

No links available
No downloads available

Filme similare