Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Brand New Testament

Le tout nouveau testament    

7 113 min Comedie

7,1
IMDB: 7,1/10 7.001 voturi

, ,

Belgia

295

Report error

Brand New Testament 2015 (Le tout nouveau testament), film online HD, subtitrat în Română

Dumnezeu trăieşte într-un apartament din Brusseles pe care îl împarte cu soţia lui supusă şi fiica în vârstă de 10 ani, Ea, faţă de care este abuziv emoţional şi fizic. Dumnezeu este un sadic morocănos care a creat omenirea doar pentru a avea pe cine să chinuie. El manipulează realitatea cu ajutorul unui calculator pe care familia lui nu are voie să îl acceseze. Într-o zi, Ea se furişează în biroul tatălui ei şi descoperă felul în care se poartă El cu oamenii.

Acest lucru îl enervează la culme pe Dumnezeu care o biciuieşte cu cureaua sa, iar Ea hotărăşte să se revolte împotriva tatălui ei. Astfel, Ea fură cheia de la biroul Lui şi accesează baza de date cu fiecare dată a morţii predestinată oamenilor şi le face publice. Toată lumea din Brusseles primeşte un mesaj text prin care este informată de data la care este destinată să moară. Ea blochează computerul lui Dumnezeu şi fuge de acasă.

Hoinărind pe străzile oraşului, Ea hotărăşte s-o ia pe urmele lui Iisus şi să scrie Un Nou Testament pentru a ridica spiritul rasei umane. Ea îşi alege şase apostoli care mai decare mai ciudat. Când Dumnezeu află despre faptele lui Ea, se îngrozeşte. Cum toată lumea este acum conştientă de momentul morţii, Dumnezeu nu îi mai poate chinui pe oameni prin intermediul fricii lor de moarte. Mai rău decât atât, având calculatorul blocat, El este lipsit de orice putere. Din acest motiv, El este nevoit să îşi părăsească apartamentul pentru prima oară în viaţă şi din cauza manierelor sale proaste, El este abuzat de toată lumea pe care o întâlneşte.

Urmăreşte online filmul Brand New Testament 2015 (Le tout nouveau testament), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare