Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Borderland – La graniţa terorii

5,6 105 min CrimăHorrorThriller

5,6
IMDB: 5,6/10 7.980 voturi

, ,

Mexic

403

Report error

Poliţistul Ulises (Damian Alcazar) şi partenerul său pătrund într-o casă unde descoperă rămăşiţele sacrificiilor pe animale cât şi rămăşiţe umane. Cei doi sunt atacaţi de locatari şi Ulises este nevoit să privească felul în care partenerul său este mutilat şi decapitat în timp ce el este împuşcat în picior şi lăsat în viaţă pentru a avertiza ceilalţi oameni ai legii să nu se mai apropie de ei. Un an mai târziu, Ed (Brian Presley), Henry (Jake Muxworthy) şi Phil (Rider Strong), trei studenţi din Texas se bucură de o petrecere în Galveston.

Ei hotărăsc apoi să meargă într-o excursie de-o săptămână în Mexic pentru a merge prin cluburile de striptease şi a profita de puţinii oameni ai legii de acolo. Ed se întâlneşte cu o barmaniţă pe nume Valeria (Martha Higareda) şi se îndrăgosteşte de ea, iar Henry încearcă să-i facă lui Phil, în vârstă de 17 ani, lipeala cu o prostituată pentru prima lui experienţă sexuală. Phil, însă, se îndrăgosteşte imediat de această prostituată.

Băieţii, Valeria şi verişoara acesteia, Lupe (Francesca Guillen), consumă nişte ciuperci halucinogene înainte de-a merge la un carnaval. Phil pleacă mai devreme pentru a se duce la prostituată şi de la carnaval el este luat de nişte indivizi care îl răpesc. În ziua următoare, Ed şi Henry observă că Phil nu s-a mai întors şi cei doi merg să vadă pe unde a rămas, iar apoi fac echipă cu Ulises după ce Henry este împuşcat şi descoperă că atât autorităţile cât şi localnicii sunt terifiaţi de răpitorii lui Phil.

No links available
No downloads available

Filme similare