Filme Online HD si Seriale Subtitrate

My Big Fat Greek Wedding 2

Nunta a la greek    

6,4 94 min ComedieRomantic

6,4
IMDB: 6,4/10 6.263 voturi

, ,

USA | Canada

279

Report error

Viaţa lui Toula Portokalos Miller (Nia Vardalos) este un mic dezastru. Agenţia ei de voiaj este închisă din cauza recesiunii, iar aceeaşi soartă o are şi curăţătoria familiei; singurul lucru rămas funcţional este un restaurant deschis de tatăl ei, Gus (Michael Constantine). Soţul ei, Ian (John Corbett), este acum directorul şcolii unde învaţă fiica lor, Paris (Elena Kampouris), şi aceasta se pregăteşte pentru a merge la liceu. Paris este agasată de iubirea excesivă pe care o primeşte din partea întregii familii.

Ian şi Toula se străduiesc să menţină mariajul viu deoarece Toula încearcă mereu să „repare” tot ce merge prost în familia lor şi îi rămâne foarte puţin timp pentru ei doi, în intimitate. Gus este convins de faptul că este un descendent direct al lui Alexandru Cel Mare şi doreşte ca un site de antichitate să confirme acest lucru. El încearcă să se folosească de calculator pentru a urmări totul, însă hotărăşte să se uite prin vechile arhive deoarece i se pare mai uşor.

Pe când sortează lucrurile, el descoperă că certificatul său de nuntă nu a fost semnat niciodată de preotul care l-a căsătorit pe el cu Maria (Lainie Kazan) în urmă cu 50 ani. Războiul a lăsat Grecia într-un fel de degringoladă şi nimeni nu a verificat cu adevărat scrisorile de acreditare ale preoţilor, iar însăşi cererea în căsătorie a fost una atipică. El este frustrat că actualul preot nu doreşte să semneze pur şi simplu actul, însă este de acord ca bătrânul cuplu să-şi reînoiască jurămintele şi să îi căsătorească din nou „oficial”.

Urmăreşte online filmul My Big Fat Greek Wedding 2 – Nuntă a la Grec 2 (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare