Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

5 1h 32 min AnimatieAventurăComedie

5
IMDB: 5/10 5.154 voturi

, ,

SUA

321

Report error

Through a series of misunderstandings, Alvin, Simon and Theodore come to believe that Dave is going to propose to his new girlfriend in Miami…and dump them. They have three days to get to him and stop the proposal, saving themselves not only from losing Dave but possibly from gaining a terrible stepbrother.

 

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip 2015, film online subtitrat în Română

Alvin, Simon şi Theodore, împreună cu The Chipettes – Brittany, Jeanette şi Eleanor – pun la cale o petrecere surpriză pentru Dave care va servi şi drept petrecere de adio pentru Chipettes care pornesc pe drumul lor de-a deveni judecători temporari la American Idol. Alvin invită şi angajează mulţi oameni şi celebrităţi, spre nemulţumirea lui Simon, iar când Dave se întoarce acasă nu este aşa fericit cum sperau ei. Chiar şi aşa, el acceptă să-i ducă la mini-golf şi apoi merge să se vadă cu femeia cu care s-a tot întâlnit în ultimele luni.

Mai târziu, veveriţele decoperă un inel de logodnă într-o geantă pe care a adus-o Dave acasă şi trag concluzia că acesta o va cere în căsătorie pe Samantha. Ei încearcă să fure inelul, dar fără succes. Dave urmează să producă o înregistrare pentru Ashley Grey, o artistă pop în plină ascensiune din Miami şi hotărăşte să o ia cu el în Miami pe Samantha. Veveriţele şi Miles rămân împreună, dar se pun de acord să se ducă în Miami pentru a sabota cererea în căsătorie.

Veveriţele călătoresc spre Miami cu avionul, dar Theodore lasă câteva animale să iasă din cuştile lor speciale, ceea ce creează o stare de alertă şi pilotul este nevoit să aterizeze de urgenţă. Veveriţele merg apoi într-un bar pentru a ţine un spectacol, dar sunt întrerupte de controlorul Suggs, care poartă ceva resentimente faţă de veveriţe, şi acestea sunt nevoite să provoace o altercaţie în bar de diversiune. Pentru a-şi continua drumul, veveriţele cântă pe stradă ca să facă rost de bani de bilet pentru autobuzul spre New Orleans.

Urmăreşte online filmul Alvin and the Chipmunks: The Road Chip 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare