Filme Online HD si Seriale Subtitrate

A Deadly Adoption

O adopţie mortală    

5,5 1h 24min DramaThriller

5,5
IMDB: 5,5/10 2.955 voturi

, ,

SUA

5158

Report error

A Deadly Adoption 2015 (O adopţie mortală), film online HD, subtitrat în Română.

Sarah Benson (Kristen Wiig) are o mică afacere de succes în domeniul alimentaţiei organice, iar soţul ei, Robert (Will Ferrell), este un scriitor faimos şi apreciat în domeniul finanţelor. Cei doi au o fiică în vârstă de un an, Sully, iar Sarah este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În timpul unei petrecere de-a sărbători un an de viaţă pentru Sully, Sarah îi cere insistent lui Robert s-o ia la o plimbare cu barca pe lacul din spatele casei lor.

Chiar dacă Robert o avertizează de mai multe ori pe Sarah să aibă grijă pentru că docul este nesigur, ea nu ţine cont şi are parte de un accident urât, lovindu-se şi pierzând sarcina. Mai mult decât atât, trauma suferită de Sarah este atât de puternică încât nu mai poate să aibă copii vreodată. Cinci ani mai târziu, Robert a devenit o epavă din cauza consumului de alcool, însă şi-a mai revenit cât de cât şi n-a mai consumat alcool de şase luni.

De asemenea, el a devenit ultraprotector faţă de fiica în vârstă acum de şase ani, care suferă de diabet. Robert şi Sarah plănuiesc să adopte un copil nedorit, însă până acum au fost mereu nemulţumiţi de mamele respective. În cele din urmă, ei hotărăsc să primească în casa lor şi să aibă grijă de o frumoasă tânără pe nume Bridgette Gibson (Jessica Lowndes), care se află în ultimele luni de sarcină, iar apoi aceasta le va lăsa lor copilul. Nu trece mult timp până ce soţii Benson vor descoperi că decizia de-a o aduce pe Bridgette la ei în casă a fost una total neinspirată.

Urmăreşte online filmul A Deadly Adoption 2015 (O adopţie mortală), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare