Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Night Before

Înainte de Crăciun    

7 101 min AventurăComedie

7
IMDB: 7/10 20.242 voturi

, ,

Canada

291

Report error

The Night Before 2015 (Înainte de Crăciun)

În decembrie 2001, Ethan Miller îşi pierde ambii părinţi într-un accident de maşină. Pentru a-l înveseli, cei mai buni prieteni ai lui, Isaac Greenberg şi Chris Roberts, încep o tradiţie de-a petrece fiecare Ajun de Crăciun împreună trecând din bar în bar prin oraşul New York. În 2008, prietenii întâlnesc nişte fete care le spun că se întorc de la o petrecere cunoscută drept Nutcracker Ball şi o descriu ca fiind cea mai sălbatică şi nebunească petrecere la care au fost, iar oaspeţii trebuie să primească invitaţii speciale pentru a participa.

De-a lungul anilor, cei trei fac tot posibilul să găsească locaţia petrecerii respective, însă se lovesc mereu de insucces. În 2015, trioul hotărăşte că a venit vremea să se maturizeze definitiv şi să renunţe la această tradiţie. Cu toate acestea, Chris (Anthony Mackie), acum un fotbalist faimos, şi Isaac (Seth Rogen), un viitor tată, îşi fac griji cu privire la Ethan (Joseph Gordon-Levitt), care este un muzician aspirant şi lucrează la un hotel. De asemenea, el tocmai s-a despărţit de iubita lui aşa că s-ar putea să nu fie chiar pregătit pentru încheierea tradiţiei – ea fiind foarte importantă pentru el.

Lucrând în Ajunul Crăciunului, Ethan descoperă şi fură trei bilete către faimoasa petrecere din haina unui oaspete. El îşi anunţă prietenii care acceptă să plece împreună cu el într-o ultimă petrecere nebunească. Cei trei se duc înainte la un bar de karaoke unde merg de obicei şi acolo se întâlnesc cu Diana care le spune că şi ea se duce la Nutcracker Ball.

Urmăreşte The Night Before 2015 (Înainte de Crăciun), subtitrare în Română calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare