Filme Online HD si Seriale Subtitrate

10 Cloverfield Lane

Strada Cloverfield 10    

8 102 min DramaHorrorMister

8
IMDB: 8/10 39.959 voturi

, ,

SUA

283

Report error

10 Cloverfield Lane 2016 (Strada Cloverfield 10), film online subtitrat în Română

După o ceartă cu logodnicul ei, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) pleacă din New Orleans şi se duce cu maşina până într-o zonă rurală din Louisiana. Târziu în noapte, ea dă drumul la radio şi află că vor fi pene de curent în marile oraşe. Distrasă de un apel telefonic de la logodnicul ei, Michelle cade victimă unui accident şi îşi pierde cunoştinţa. Ea se trezeşte într-o cameră de ciment legată cu lanţurile de un perete şi este abordată de un bărbat pe nume Howard (John Goodman) care îi spune de ce se află acolo.

El susţine că a avut loc un atac necunoscut şi că a adus-o în bunkerul său după ce a găsit-o pe marginea drumului pentru a-i salva viaţa. Michelle îl întâlneşte apoi şi pe Emmett, un alt supravieţuitor care a fost martor al atacului şi a fost la rândul său salvat de Howard. În timpul cinei, O Michelle nesigură că i se spune adevărul, fură cheia lui Howard şi înceaercă să evadeze din acel bunker.

În timp ce face asta, ea se întâlneşte cu o altă femeie, pe nume Leslie. Aceasta suferă de-o infecţie severă de piele şi imploră să fie lăsată să intre în bunker. Când Leslie moare din cauza acelei infecţii, Michelle realizează că Howard a avut dreptate şi hotărăşte să rămână. Pe măsură ce trece timpul, cei trei încearcă să se adapteze traiului în subteran, iar Michelle află despre fiica lui Howard, Megan. Când filtrul de aer se strică, Howard îi cere lui Michelle să se strecoare prin conductele de aer pentru a reseta sistemul. Acolo, însă, Michelle face o nouă descoperire tulburătoare.

Urmăreşte online filmul 10 Cloverfield Lane 2016 (Strada Cloverfield 10), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare